Tankavaaran Kultakylä tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita ympäri vuoden myös ryhmille sekä tietysti kullanhuuhdontaa ja muita ohjelmapalveluja kuten kullanhuuhdontakisoja ja musiikkitapahtumia.

Tankavaaran Kultakylä

Huoneistot, Leirintäalueet, Liikunta ja urheilu, Majoitus, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ohjelmapalvelut, Ravintolat, Tilaussauna

(016) 626 158

Y-tunnus:2578735-6

Tankavaaran Kultakylässä ravintola-, majoitus ja ohjelmapalveluja ympäri vuoden

Ravintola Wanha Waskoolimies on avoinna ympäri vuoden, jokaisena päivänä klo 9:00-21:00. Ravintolaan voi piipahtaa kahville, aamupalalle, lounaalle tai vaikka useamman ruokalajin illalliselle. Tarjoamme perinteisiä lappilaisia herkkuja poronkäristyksestä porohampurilaisiin. Pyydäthän tarjouksen ryhmälle sähköpostitse.

Kullanhuuhdontaa voi Kultakylässä kokeilla kesäkuusta syyskuuhun ilman ajanvarausta joka päivä klo 9:00-17:00 kullanhuuhtomollamme. Kultaa voi huuhtoa tunnista koko päivään, tarjoamme tarvittavien välineiden lainan vaskoolista kumisaappaisiin ja oppaamme kertoo perusteista alkaen miten kultaa löytyy. Kaiken löytämänsä kullan saa tietysti pitää. Kullanhuuhdonta sopii kaikille taaperosta vaariin ja onkin erinomainen elämys koko perheelle.
Talvella kullanhuuhdontaa pääsee kokeilemaan sisätiloissa varauksesta.

Tankavaaran Kultakylässä järjestetään vuosittain useita tapahtumia:
Taiga Festivaali kesäkuun alussa tuo lavalle kattauksen paikallisia ja saamelaisia bändejä. Taiga Festivaalien ohessa järjestetään suositut Lasten Lauantai ja suopunginheittokilpailu, johon tulee osanottajia naapurimaita myöten.
Kullanhuuhdonnan Suomen mestaruuskilpailut järjestetään joka kesä heinä-elokuun vaihteessa. Kilpailut kestävät koko viikonlopun ja tarjoavat kisojen ohessa laajan kattauksen oheisohjelmaa koko perheelle ja markkinatunnelmaa. Kilpailuja voi tulla seuraamaan ilmaiseksi!

Sijainti

Tankavaarantie 31
99695 Tankavaara
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Ohjelmapalvelut

0405162253
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Matkailu

0405668018
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Matkailu

0400394730
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-