Tällä sivulla voit lisätä uuden yrityksen tiedot palveluhakemistoon. Täytä yrityksen tiedot ja paina lähetä. Varmistamme tiedot ennen niiden lisäämistä luetteloon. Saat sähköpostiisi tunnukset, jolla pääset viimeistelemään ja julkaisemaan yrityksesi profiilin. Hakemistoon liittyminen on täysin maksutonta.

Lisääthän ”Toimialan” sekä ”Toimialan tarkennuksen”, jotta yrityksesi löytyy helposti palveluhakemistosta.
Yrityksen tietojen muokkaus tapahtuu seuraavasti: Kirjaudu sivustolle, Mene yrityksesi sivulle, Paina kynäikonia, joka näkyy oikeassa yläreunassa. Muokkaa tietoja. Tallenna.

Mikäli kohtaat ongelmia yrityshakemistoon kirjautumisessa, muokatessasi yrityksen tietoja tai haluat, että yrityksesi poistetaan hakemistosta niin ilmoita näistä osoitteeseen: yrityspalvelut@sodankyla.fi


Elinvoimapalvelut tiedottaa ajankohtaisia, paikallisia yrittäjäuutisia ja toisinaan myös kutsuja tilaisuuksiin sekä yrittäjäkyselyitä.
Voit liittyä postituslistaamme ja saada nämä suoraan sähköpostiisi.

Liity postituslistalle

Yrityksen perustiedot

Aukioloajat

Palveluiden tarkempi kuvaus

Englanniksi

Social media

Yhteyshenkilö

Täytä yrityksen yhteyshenkilön tiedot. Lähetämme tähän osoitteeseen tunnukset, jolla voi muuttaa yrityksen tietoja ja viimeistellä profiilin. Nämä tiedot tulevat vain hakemiston ylläpidon tietoon.