Puukko kuuluu vahvasti Suomalaiseen kansanperinteeseen. Haluamme kunnioittaa vanhaa kansantaitoa lisäten siihen vivahteen nykyhetkeä.    Riipi Puukko on kesällä 2014 perustettu perheyritys. Yritys sijaitsee kauniissa Riipin järvikylässä Sodankylän kunnassa.  Valmistamme laadukkaita lappilaisia puukkoja sekä muita tuotteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista materiaaleista.   Puukoistamme välittyy rakkaus Lappiin: sen luontoon, tarinoihin, Lapin taikaan!

Riipi Puukko ky

Käsityöt, Kauppa ja palvelut, Tehtaan myymälä, Verkkokauppa

+358 40 538 6382
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Suunnittele oma puukkosi tai valitse valmiista käsintehdyistä puukoista omasi. Lappisarjan puukot on valmistettu Lapin luonnon inspiroimana. Suunnittele oma puukkosi koneella verkossa voit suunnitella oman puukkosi, jonka me valmistamme mittatilaustyönä. Puukko on erinomainen myös yritys- ja liikelahjaksi, saat puukon yrityksesi logolla.

Metsästyspuukko, eräpuukko, lappilainen puukko, lahjapuukko, leuku, käsintehty puukko, käyttöpuukko, nikkarinpuukko, kalastuspuukko, erikoispuukko, damascuspuukko.

Puukkoverstas avoinna sopimuksen mukaan. Soita 040 538 6382.

Sijainti

Riipintie 36
99720 Riipi
Katso reittiohjeet

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Käsityöt, Kauppa ja palvelut, Matkamuistomyymälä, Sisustusmyymälät, Tekstiilit

+358 400 981392
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Huonekalut, Kaakelit ja laatat, Kauppa ja palvelut, Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, Maalit ja tapetit, Matot, Muut koulutuspalvelut, Sisustusmyymälät, Sisustussuunnittelu ja -palvelut, Tekstiilit, Valaisimet

0405348791
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Hotellit, Huoneistot, Kahvila, Kokouspalvelut, Laskettelukeskus, Liikunta ja urheilu, Lounaspaikka, Majoitus, Matkailu, Matkamuistomyymälä, Mökit / mökkikylät, Ravintolat

+358 (0)16 620 400