Visatupa on Sodankylän etelärajalla kauniin järven rannalla sijaitseva maatilamatkailuyritys ja hostelli, joka tarjoaa Lapin vierailijalle rauhallisen pysähdyspaikan hengähtää ja nukkua hyvin.

Visatupa

Maatilamatkailu, Matkailu

+358405494946
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Y-tunnus:2909011-8

Hostelli ja maatilamatkailu

Visatupa on elävä maatila ja se sijaitsee kauniin Saarijärven rannalla. Kesällä on hienoa käydä uimassa, soudella vaikka järven ympäri ja kalastaa ahvenia, pieniä haukia tai peräti siikoja. Talvella päivän päätteeksi rantasauna ja avantouinti lumihangessa kieriskelyn sijaan tuo raukean olon ja takaa hyvän unen. Järveltä on myös parhaat näköalat pimeälle taivaalle tähtien ja revontulien katsomista ajatellen. Majoitus tapahtuu kolmessa erillisessä rakennuksessa maatilan pihapiirissä. Losotuvan hostellirakennuksessa on 7 viihtyisää ja siistiä huonetta 3-4 hengelle. Asiakkaiden käytössä on myös tilava itsepalvelukeittiö sekä iso oleskelutila (n. 50 m2), jossa on pöytien lisäksi pelejä, tv sekä stereo/multimedialaitteet. Suihkut ja wc:t ovat yhteisissä tiloissa. Visatuvalla on lisäksi 4 hyvin varusteltua Tupala-huoneistoa. Jokaiseen Tupalaan mahtuu 4-6 henkilöä ja jokaisessa Tupalassa on oma minikeittiö, wc, suihku ja sähkösauna. Kaiken kaikkiaan Visatuvalle voi majoittua enimmillään 50 henkilöä. Ruokailupalveluja tarjoamme tilauksesta. Lisäksi Losotuvan sali soveltuu hyvin kokouksien (max 30 henk.) ja juhlien järjestämiseen (juhlaruokailu max. 50 hengelle).


Visatupa - hostel and farm in the middle of Lapland

Welcome to Visatupa - a unique country holiday place at a modern dairy cattle farm. Location next to a beautiful lake in the middle of countryside and forest gives you a good opportunity to enjoy a peaceful break during your travel. Visatupa is a 40 years old family enterprise located in the very middle of Finnish Lapland, 80 km north from Rovaniemi and 50 km south from Sodankylä close to the road E75. It takes less than 1 hour to reach Santa Claus Village or Rovaniemi airport, and Rovaniemi city is just 10 minutes further. Accommodation in cosy Tupala-apartments or in rooms of hostel building Losotupa. Lakeside sauna.

Sijainti

Seipäjärventie 409
99510 Raudanjoki
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Bed and Breakfast, Hotellit, Iglu-majoitus, Majoitus, Matkailu, Mökit / mökkikylät, Ravintolat, Tilaussauna

0400102140
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Matkailu, Ohjelmapalvelut

0406849101
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Kalastus ja metsä, Käsityöt, Koulutus, Luonnontuotteet, Matkailu, Metsästys ja kalastus, Muut koulutuspalvelut, Ohjelmapalvelut

0453293429
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta