Tekstinikkari tuottaa yrityksille monipuolisia sisällöntuotannon palveluja, kuten nettisivutekstejä, blogiartikkeleita ja somesisältöjä, sekä suomeksi että englanniksi.

Tekstinikkari

Mainostoimistot, Markkinointi

0445159302
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Y-tunnus:3405373-3

Tekstinikkarin palvelut

1. Verkkosivujen sisällöt:
Sisällöltään kiinnostavat sekä kaikin puolin ajan tasalla olevat verkkosivut ovat yrityksen tärkein käyntikortti digiajan maailmassa. Verkkosivujen sisältöjä ovat mm. yrityksen esittelytekstit, tuotetekstit ja palvelukuvaukset, asiakastarinat ja referenssit, uutiset ja tiedotteet sekä uratarinat.

2. Blogitekstit ja natiiviartikkelit:
Yritysblogi on hyvä keino tuoda esiin yrityksesi ajankohtaisia asioita, jakaa asiakkaille asiantuntijavinkkejä tai kertoa palveluista tai tuotteista tarkemmin. Natiiviartikkeli puolestaan on journalistista tekstiä muistuttava mainosartikkeli, jolle on ostettu mainospaikka sopivasta verkkomediasta.

3. Somesisällöt:
Some on tänä päivänä yksi keskeisimmistä markkinointikanavista ja siksi sitä kannattaa hyödyntää tehokkaasti. Tekstinikkari tuottaa somesisältöjä Facebookiin ja Instagramiin.

4. Verkkosivujen päivitys:
Kevyet nettisivuprojektit WordPressin valmiilla teemoilla. Niiden ansiosta kustannukset pysyvät aisoissa, mutta lopputulos on silti silmiä hivelevä ja kaikin puolin toimiva.

Sijainti

Suvantokummuntie 516
99770 Jeesiö
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Mainostoimistot, Markkinointi

+358505599819
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Järjestöt ja seurat, Kokouspalvelut, Konsultointipalvelut, Koulutus, Liikunta ja urheilu, Likiliike-yritykset, Markkinointi, Matkailu, Muut koulutuspalvelut, Ohjelmapalvelut, Pitopalvelut/Catering, Ravintolat, Toimistopalvelut, Vapaa-aika

0505501161
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta