Tarjoamme kokonaispaketteja ja ratkaisuja eri kokoisille toimijoille kaikkiin IT-tarpeisiin: verkkopalveluja, ohjelmistoja, sovelluksia, lisenssejä, nettisivuja, 3D-palveluja tai esim. digitaalisen liiketoiminnan kehittämistä asiantuntijan avulla.

Solinum Oy

IT ja tietoliikenne, IT-huolto, IT-palvelut, Konsultointipalvelut, Ohjelmistopalvelut ja -tuotanto, Tietojenkäsittely, Tietoliikenne

+358 40 740 9395
Maanantai 08:00 - 16:00
Tiistai 08:00 - 16:00
Keskiviikko 08:00 - 16:00
Torstai 08:00 - 16:00
Perjantai 08:00 - 16:00

Y-tunnus:2008862-8

Me olemme yrityksesi IT-nörtti

Solinum IT-kumppaninasi sinä voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Voit luottaa siihen, että me huolehdimme ja hoidamme taustalla järjestelmiin, verkkoihin, kotisivuihin ja varmistuksiin liittyvät rutiinit niin, että järjestelmät ja laitteet toimivat, tiedot ovat tallessa ja pyörät pyörivät yrityksessäsi kuten pitääkin. Hallitsemme loistavasti suomi-nörtti-suomi -sanakirjan sisällön, joten myös sinä tiedät missä mennään.

Meillä vastaa aina ihminen

Kokonaispalvelusopimuksiin tarjoamme sinulle oman yhteyshenkilön, johon voit olla yhteydessä kaikissa tilanteissa. Mikäli tarvittavaa osaamista ei löydy meidän asiantuntevassa porukassa, etsimme sinulle ratkaisun ja toteuttajan ulkopuolelta.

Kehitämme sinulle tarvittaessa myös nettisivut, verkkopalvelun, räätälöidyn sovelluksen tai huollamme organisaatiosi mobiililaitteita. Palvelemme näissäkin asioissa kaiken kokoisia yrityksiä.

Palvelemme Lapissa ja muualla Suomessa

Toimipisteemme ja työntekijämme ovat levittäytyneet laajasti Lapin alueelle. Toiminta-alueemme on toki vieläkin laajempi – palvelemme asiakkaita tarvittaessa Hangosta Nuorgamiin. Ota yhteyttä, niin käydään yhdessä läpi tarpeenne ja voit sen jälkeen jättää IT-asiat meidän huoleksemme!

Olemme lappilainen ja asiantunteva IT-toimisto, jonka toiminta-alueena on koko Suomi. Olemme mainio porukka varustettuna monenlaisella osaamisella ja kokemuksella. Olemme käytettävissä asiakkaiden erilaisten IT-haasteiden ratkaisemiseen ja päivittäisen IT:n käytön toiminnan sujumiseen.

 

 


We make IT happen - IT-services for all size companies and communities

We offer comprehensive IT service contracts and solutions for companies.

Solinum’s services include IT support, local area network services, website planning & hosting and other programming services for businesses and communities, Microsoft 365 and other software licenses, software development, and most recently, 3D services. We want to be a comprehensive IT partner for our customers or ‘the IT nerd’ they don’t have to hire themselves.

We are used to work with international companies’ own IT department. Our experts can act as a local IT support and solve all IT challenges with your staff abroad. We have many years’ experience in working as

Sijainti

Jäämerentie 18
99600 Sodankylä
Katso reittiohjeet

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Mainostoimistot, Markkinointi

+358505599819
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Mainostoimistot, Markkinointi

0445159302
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Hieronta, Konsultointipalvelut, Valokuvaus

040-9353183
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-