Satumaista Voimaa tarjoaa psyko-, pari- ja seksuaaliterapiaa, työnohjausta, koutsausta, koulutusta ja hyvinvointipäiviä yrityksille ja yksityisille ihmisille.

Satu Aherto

Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut

0405468313
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Paremman elämän puolesta

Psykoterapia elämän kriisitilanteisin, taitekohtiin ja itsetutkiskeluun. Mahdollisuus hakeutua Kelan kuntoutuspsykoterapiaan. http://www.kela.fi/tyoikaisille_kuntoutuspsykoterapia Pariterapia parisuhteen haasteisiin, rakentavan keskusteluyhteyden luomiseen. Seksuaaliterapia seksuaalisuuteen liittyvien kysymysten käsittelyyn. Ei kosketushoitoa. Työnohjaus työhyvinvoinnin ylläpitämiseen ja lisäämiseen. Coaching/Koutsaus tavoitteiden saavuttamiseen, kapea-alaisen pulman hallintaan (esim. jännitys, painonhallinta) NLP-koulutuksia Ratkaisukeskeisten menetelmien menetelmäkoulutusta. Asiakaspalvelukoulutusta Hyvinvointipäiviä työyhteisöille ja muille seurueille räätälöidysti (alkaen1,5 h -> projektit) Työskentelyn viitekehyksenä on ratkaisukeskeisyys; toiveikkaana tulevaisuuteen. Ikäviä asioita tapahtuu. Kuinka taaplata eteenpäin ja kukoistaa – näitä keinoja voit opiskella kanssani. NLP (Neuro Linquistic Programming) täydentää menetelmien valikoimaa; kannattaa ajatella kuinka ajattelee. Sekä ratkaisukeskeisyys, että NLP hyödyntävät käytännöllisiä ja toimivia harjoituksia.

Sijainti

Unarintie 13B
99600 Sodankylä
Katso reittiohjeet

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Eläinlääkintäpalvelut, Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut

0207307430

Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut

0408352931
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Hieronta ja jäsenkorjaus, Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut, Kauneudenhoitopalvelut, Maalauspalvelut, Maalit ja tapetit, Muut koulutuspalvelut

0405855669