Auroramassage.fi tarjoaa laadukasta ja ammattitaitoista hierontaa Sodankylän keskustassa sekä Luostotunturin ytimessä. Palvelutarjontaan kuuluvat klassinen-, urheilu-, rentouttava-, kuumakivi- ja purentahieronta. Voit tilata hierojan myös kotiin, mökille tai hotelliin. Akuuttivastaanotossa pyritään löytämään hieronta-aika jo samalle päivälle,

Auroramassage.fi

Hieronta, Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut

050-5599813
Maanantai -
Tiistai -
Keskiviikko -
Torstai -
Perjantai -
Lauantai -
Sunnuntai -

Varauskalenteri löytyy Timman sovelluksesta, katso vapaat ajat www.auroramassage.fi

Y-tunnus:1967958-6

Auroramassage.fi palvelee laadukkaasti ja ammattitaitoisesti

Palvelutarjontaan kuuluvat seuraavat hieronnat;

1. Klassinen hieronta. Hieronta rentouttaa jännittynyttä lihaksistoa, vilkastuttaa verenkiertoa ja tehostaa aineenvaihduntaa poistaen kuona-aineita.

2. Urheiluhieronta. Hieronta edesauttaa palautumaan nopeammin harjoittelusta sekä vähentää harjoittelun jälkeen lihasten arkuutta ja turvotusta.

3. Rentouttava hieronta. On nimensä mukaisesti kevyttä, pääsääntöisesti sivelytekniikalla, kevyillä puserteluilla ja taputuksilla toteutettavaa hierontaa.

4. Kuumakivihieronta. On tehokkaasti stressiä laukaiseva sekä kehoa puhdistava hieronta, joka avaa myös energiatukoksia. Kuumakivihieronnassa lihakset rentoutetaan hieromalla lämpimillä basalttikivillä lihaksia, kivihieronnan jälkeen lihaksia hierotaan vielä klassisen hieronnan ottein.

5. Purentahieronta. On nimensä mukaisesti hierontaa purentaan osallistuville lihaksille. Hieronta tapahtuu pääsääntöisesti selinmakuulla ja leukalihasten lisäksi käsitellään kaulan ja pään lihaksia. Purentahieronnasta on apua muun muassa hampaiden narskutteluun, leukakipuun, kaulan ja niskan kipuihin sekä päänsärkyyn.

Varaa hieronta-aika osoitteesta www.auroramassage.fi


Massage services in Sodankylä and Luosto area

Auroramassage.fi offers high-quality and professional massage in the centre of Sodankylä and in the heart of Luostotunturi. Services include classic-, sports-, relaxing-, hot stone- and bite massage. You can also order a masseur for your home, cottage or hotel.

Book your massage time www.auroramassage.fi

Sijainti

Kelukoskentie 6A1
99600 Sodankylä
Katso reittiohjeet

Löydät meidät myös

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut, Kuntosalit & personal trainerit

0440330918
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Askartelu, Hieronta, Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut, Käsityöt, Kaupanalan liikkeet ja palvelut, Lastentarvikkeet, Matkamuistomyymälä, Sisustus, Verkkokauppa

040 1244399
Maanantai 10:00 - 17:00
Tiistai 10:00 - 17:00
Keskiviikko 10:00 - 17:00
Torstai 10:00 - 17:00
Perjantai 10:00 - 17:00
Lauantai 10:00 - 14:00

Liikkeemme on suljettu pyhäpäivinä.

Hyvinvointi- ja terveydenhuoltopalvelut, Parturit ja kampaamot

0406812697
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta