Yksi tarvitsee lapion ja varaosia traktoriin, toinen turvakengät ja työkalut remonttiin. Sodankylän Helahoidosta jokainen saa mukaansa tarvitsemansa työkalut ja tavarat.

Sodankylän Helahoito Oy / IKH

Kauppa ja palvelut, Rautakauppa, Verkkokauppa

+358 40 767 2328

Y-tunnus:1927342-0

Meille sopii tulla myös tiedustelureissulle, jos harkitset esimerkiksi isomman työkoneen tai rakennustarvikelastin ostamista. Esittelemme mielellämme vaihtoehtoja ja neuvomme hankinnoissa.

VALIKOIMA ASIAKASKUNNAN MUKAAN

Kattava työkalu- ja tarvikevalikoimamme on muotoutunut suurelta osin kysynnän perusteella. Haluammekin tarjota asiakkaillemme aina sitä, mitä he sekatavarakaupastamme hakevat. Me varmistamme myymiemme tuotteiden laadukkuuden ja annamme asiantuntijaneuvot kaupan päälle.

LAADUKKAAT LAITTEET JA TARPEELLISET TAVARAT

Yrityksemme on IKH:n jälleenmyyjä. Myymme myös esimerkiksi korkealaatuisia ja suosittuja Sievin turvajalkineita ja erilaisia Hitachi-työkaluja. Katso suuntaa-antava tuotelistamme!

IKH -tuotteet myös verkkokaupasta.

Sijainti

Jäämerentie 6
99600 Sodankylä
Katso reittiohjeet

Kävijäarviot

Arvosana: 0 (0 arvostelut)

Muita samankaltaisia palveluita

Käsityöt, Kauppa ja palvelut, Matkamuistomyymälä, Sisustusmyymälät, Tekstiilit

+358 400 981392
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta
-

Huonekalut, Kaakelit ja laatat, Kauppa ja palvelut, Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet, Maalit ja tapetit, Matot, Muut koulutuspalvelut, Sisustusmyymälät, Sisustussuunnittelu ja -palvelut, Tekstiilit, Valaisimet

0405348791
Katso tarkemmat tiedot verkkosivuilta

Hotellit, Huoneistot, Kahvila, Kokouspalvelut, Laskettelukeskus, Liikunta ja urheilu, Lounaspaikka, Majoitus, Matkailu, Matkamuistomyymälä, Mökit / mökkikylät, Ravintolat

+358 (0)16 620 400